vrijdag 7 augustus 2015

Time To Go

Vrijdag 31 juli 2015 (en het weekend erna)  25 graden zonnig

De laatste dag in Disneyland Parijs. We doen rustig aan. Pakken spulletjes in, leggen de boel in de auto en gaan vervolgens lekker ontbijten. Dit ga ik echt missen. Een lekker pistoletje met uitzicht op Disneyland Park. Je ziet de eerste mensen alweer binnenkomen vol verwachting op de dag die gaat komen.  Na het ontbijt nemen we afscheid van het Hotel. Het was duur maar elke euro meer dan waard. Als ik het zou kunnen betalen zou ik volgende keer weer terugkomen.




We willen nog 2 uurtjes het park in om nog afscheid te nemen. Onderweg kopen we een superleuk beeld van Mickey en Minnie die naar Disneyland gaan. Deze kunnen we later die dag in de winkel ophalen.



We beginnen vervolgens bij de Pirates en doen vervolgens nog een keer Peter Pan Flights. We willen tot 12 uur blijven omdat dan Tweedledee en Tweedledum naar buiten komen. We doen daarom nog een keer het doolhof van Alice in Wonderland en de sprookjesboten Pays de Conte de Fees. Na een drankje zagen we de Tweedles staan samen de Queen of Hearts. Dat wordt dan ons echte afscheid. Na 15 minuten wachten zijn we aan de beurt. Een leuke laatste meet. Hierna lopen we met weemoed naar de auto. We kopen onderweg een lekker broodje en rijden naar onze volgende bestemming.









We gaan nog een weekend in Center Parcs. Lekker zwemmen, midgetgolfen, eten en bijkomen. Met mooi weer is dat niet moeilijk. Ook hier hebben we genoten, maar het is niet Disney. Na ook hier 3 dagen te zijn geweest rijden we op huis aan. De vakantie zit er weer op. Op naar Californie in oktober!

Top 3:
1.     Het Disneyland Hotel
2.     34 verschillende Characters
3.     De Premium eet Vouchers

Flop 3:
1.     De vele rides die kapot gingen terwijl we bijna aan de beurt waren;
2.     Een keer zeiknat geregend

3.     Europeanen ten opzichte van Amerikanen (de Disney magie is onderling vaak ver te zoeken)

2 opmerkingen: